Από την Ειρήνη στη Μαρία, ένας… έρωτας δρόμος  

Πώς η Μαρία Αλεξάνδρου «έκλεψε» την καρδιά του πρώην συντρόφου τής Ειρήνης Στεριανού του GNTM

Έναν μεγάλο έρωτα έφερε δώρο το 2019 στη Μαρία Αλεξάνδρου. Το μοντέλο-show woman-τραγουδίστρια, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική, όπου θα αποτελέσει την πρώτη Ελληνίδα που γίνεται εξώφυλλο στο αμερικανικό «Playboy», απολαμβάνει μοναδικές στιγμές, στο πλευρό του Μανόλη Κολονέλου.

Ο Μανόλης υπήρξε για χρόνια σύντροφος της Ειρήνης Στεριανού, που γνωρίσαμε μέσα από το «Greece Next Top Model». Η είδηση, λοιπόν, του νέου έρωτα έσκασε σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, μετά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους το περασμένο Σάββατο στο fashion show του Δημήτρη Στέρπκου, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής ανάρτησαν την πρώτη τους κοινή τρυφερή φωτογραφία στα social media, ευχόμενοι καλή χρονιά σε όλους.

Η γνωριμία, που έγινε μέσω κοινών φίλων τις ημέρες των εορτών, προκάλεσε τον κεραυνοβόλο έρωτα, που οδήγησε τον Μανόλη Κολονέλο να κλείσει οριστικά την πόρτα της καρδιάς του στην Ειρήνη Στεριανού, που σύμφωνα με όσα διαδίδονται είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από τον χωρισμό αλλά και την ξαφνική νέα σχέση τού άντρα που λάτρεψε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα