Από την πολλή ΠΑΟΚοφροσύνη, μας πήραν… χαμπάρι

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προφανώς όταν ήταν μικρός δεν είχε στο δωμάτιό του αφίσα του Γιώργου Κούδα. Το ίδιο είναι πρόδηλο ότι ισχύει και για τον Γιώργο Σαββίδη.

Όταν τέθηκε το ζήτημα αποχώρησης του Σέρβου σέντερ φορ με προορισμό την Σαουδική Αραβία, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ανάρτησε μια φωτογραφία του Πρίγιοβιτς που τη συνόδευε με γνωστό σύνθημα των οπαδών της Παρτιζάν, ενώ πάνω από τον παίκτη έβαλε τη λέξη only με τα ασπρόμαυρα χρώματα.

Μετά την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε την κωλοτούμπα: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, μπορείς πάντα να αντικατασταθείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να ανακάλυψε τον ΠΑΟΚ μετά τον  Σαββίδη, αλλά τουλάχιστον δεν πούλησε ΠΑΟΚοφροσύνη. Να δηλώσει άρρωστος ΑΕΚτζής ο Μελισσανίδης, ή άρρωστος Ολυμπιακός ο Μαρινάκης, γίνεται πιστευτό και αποδεκτό. Οι νεόκοποι καλό θα είναι –πριν από τις μεγαλόστομες εξαγγελίες– να κάνουν υπερβάσεις για να δείξουν την αγάπη τους. Δεν είπαν όμως στον Πρίγιοβιτς «σου δίνουμε τα ίδια για να μείνεις»

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη… Συγγνώμη, Ιβάν ήθελα να πω…

Διαβάστε επίσης