Από την Ρωσία… με αγάπη!

Στο άκουσμα του επιθέτου κάποιοι μπορούν να θεωρήσουν ότι η Olya Abramovich έχει συγγένεια με τον Ρώσο μεγιστάνα. Όμως το εκρηκτικό μοντέλο εδώ και καιρό έχει διαψεύσει τη φήμη αυτή. Πολλοί όμως δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα επειδή το βλέμμα τους και το μυαλό τους ήταν αλλού!

Το 29χρονο μοντέλο από τη Ρωσία διαθέτει όλο το πακέτο για να κάνει την φαντασία μας να οργιάζει απλά και μόνο βλέποντας τις φωτογραφίες της. Το τούμπανο κορμί της αλλά και το ρωσικό ταπεραμέντο, της έχει χαρίσει συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά και γνωστές εταιρίες. Και να λέμε του δίκαιου το αληθές, ποιος δεν θα ήθελε να την φωτογραφίσει με τα σέξι μπικίνι της.

Τον μεγάλο πάταγο ωστόσο τον κάνει στον χώρο του Instagram ποστάροντας καυτές φωτογραφίες μοιράζοντας έτσι απλόχερα, εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό και κάνοντας ακόμα και τις γυναίκες να θέλουν να αποκτήσουν τα ίδια προσόντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ήταν οι φορές που το ίδιο το Instagram είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό της λόγω των προκλητικών φωτογραφιών της. Αλλά από αυτό δεν πτοείτε η ίδια αλλά ούτε και οι εκατομμύρια followers που συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ρωσίδα καλλονή.

 

Διαβάστε επίσης