Από το… ΚΤΕΟ του Ιβάν περνάει απόψε ο Λουτσέσκου με την Σλόβαν, βουβαμάρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα περί εθνικής Ρουμανίας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε θέση. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ σου λέει, για τρία χρόνια. Είπε κανένας ότι δεν είναι; Για την επίσκεψη των Ρουμάνων στην Θεσσαλονίκη και το τραπέζωμα το έγραψε.

Μάλιστα. Μη λέμε πάλι τα ίδια. Ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας Μπουρλεάνου ήρθε στην Θεσσαλονίκη και συνέφαγε με τον Ραζβάν. Και θέλει να μας πείσει ο ΠΑΟΚ με το Σαββιδοτεχνείο του, ότι δεν τρέχει τίποτα.

Δεν μιλάμε ότι ήρθε κανένα κολλητάρι του Ραζβάν για να πιούνε φραπέ στο Λευκό Πύργο. Ήρθε ο ίδιος ο πρόεδρος!

Ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση; Γιατί έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένη για την επίσκεψη του Μπουρλεάνου και του Στοϊσίτσα στην Θεσσαλονίκη; Τελείωσε το μελάνι στον εκτυπωτή;

Να μην το κουράζουμε, μάστορα. Ο Λουτσέσκου δίνει εξετάσεις απόψε στην Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League. Αν χάσει, κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ανακοίνωση ότι τον στηρίζει κι ότι έχει συμβόλαιο τριών χρόνων μαζί του, αντίο σας και χαίρετε.

Έτσι είναι. Γιατί δεν μιλάει ο Ιβάν Σαββίδης; Δεν ήξερε ότι θα γίνει φασαρία μ’ αυτή την επίσκεψη του προέδρου της ομοσπονδίας; Γραμμένο τον έχει και τον Λουτσέσκου και τον λαό του ΠΑΟΚ.

Αλλιώς, ο Ιβάν θα έλεγε κάτι. Θα μιλούσε. Να καθησυχάσει τον κόσμο να μην αναρωτιέται τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή.

Γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, ότι μίλησε ο Λουτσέσκου, αντί για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Το ίδιο είναι; Και πριν από δυο χρόνια, πότε ήτανε, πάλι έλεγε ότι θα μείνει κι έφυγε.

Τώρα, θα πεις, τι να έλεγε ο Ιβάν, εν όψει του αγώνα με την Σλόβαν; Ό,τι κι αν έλεγε, κακό θα ήταν. Γι  αυτό σου λέω ότι ο Λουτσέσκου περνάει ΚΤΕΟ απόψε στην Σλοβακία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα