Από το στεφάνι των ΠΑΟΚτσήδων στην Θύρα 7 το 2012, στην δολοφονία του Άλκη το 2022

Σαν σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 1981 21 παιδιά της Θύρας 7 από αγάπη για την ομάδα τους, έχαναν την ζωή τους στα σκαλιά της Θύρας 7. Σαν σήμερα το 2012, πριν την Σαββίδη εποχή στον ΠΑΟΚ, είχε γίνει το απροσδόκητο.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ Κορδελιού έστειλε στεφάνι στην Θύρα 7! Ναι, είναι αλήθεια. Πριν από δέκα χρόνια, εκείνα τα παιδιά του συνδέσμου του Κορδελιού, έστειλαν στεφάνι.

Διότι κι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κι αυτοί νεκρούς, τα έξι παλικάρια που στις 4 Οκτωβρίου του 1999 που έχασαν την ζωή τους όταν το λεωφορείο τα ξημερώματα συγκρούστηκε με φορτηγό.

Οι οργανωμένοι στο «Πόρτο Λεόνε» του Ολυμπιακού, με ανάρτησή τους στο facebook χαρακτήρισαν «μάγκες» αυτά τα παιδιά από το Κορδελιό. Διότι ο θάνατος δεν έχει χρώμα κι ο πόνος της μάνας είναι ο ίδιος.

«Ο σύνδεσμος ΠAOK Κορδελιού έστειλε στεφάνι μια ημέρα πριν από το μεταξύ μας ματς. Σαν Πειραιώτες μια λέξη θα τους πούμε για την πράξη τους αυτή. Μάγκες».

Και μετά, ήρθαν οι… μέλισσες που διέβρωσαν τις ψυχές των πιστσιρικάδων. Τα μαχαιρώματα, οι νεκροί με τελική κατάληξη την δολοφονία του Άλκη.

Θα ήταν μεγάλη κίνηση από τον Θύρα 4 να έστελνε ένα στεφάνι σήμερα για τα θύματα της Θύρας 7. Όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά από καρδιάς.

Η ΑΕΚ κάθε χρόνο καταθέτει στεφάνι στην Θύρα 7. Άλλωστε, ο είχε κι αυτή νεκρός “δικό” της παιδί στην Θύρα 7, τον Γεράσιμο Αμίτση. «Φόρος τιμής από την οικογένεια της ΑΕΚ στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Μια μαύρη μέρα που δεν πρέπει και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

Μήπως σήμερα είναι μία ευκαιρία, με αφορμή την δολοφονία του Άλκη, να έρθουν πιο κοντά οι σύνδεσμοι όλης της χώρας και να σταματήσουν τα θανατικά, ο μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Ήδη, η Original 21 κάλεσε όλες τις Θύρες σε κουβέντα. Τώρα είναι η ευκαιρία και για τον ΠΑΟΚ να πείσουν ότι άλλαξαν ρότα. Ο Άλκης τους βλέπει όλους από ψηλά…

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα