Από τον Παναθηναϊκό στην Κ 17 του Ολυμπιακού

Οριστική είναι πλέον η πρόσληψη του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στον Ολυμπιακό.

Ο 42χρονος προπονητής ήταν στον Παναθηναϊκό και μάλιστα κάθισε στον πάγκο της ομάδας όταν απολύθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στο ματς με τον Ολυμπιακό στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Με επίσημη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για την Κ17 του συλλόγου, την οποία καθίσει ήδη στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα