Αποβλήθηκε από την Ολομέλεια βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Ενα ακόμη επεισόδιο που ντροπιάζει τη Βουλή έλαβε χώρα σήμερα, με τον προεδρεύων εκείνη την ώρα την Ολομέλεια, Γιάννη Δραγασάκη, να αποβάλει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Ηλιόπουλο.

Ολα ξεκίνησαν από τους χαρακτηρισμούς του κ. Ηλιόπουλου για τον Αλέξη Τσίπρα. «Το Mr Alexis κοιμάται και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τον κ. Δραγασάκη να τον προειδοποιεί με αποβολή από την αίθουσα. Ωστόσο, ο Ηλίας Ηλιόπουλος επέμεινε και όταν ο κ. Δραγασάκης κάλεσε τον φρούραρχο της Βουλής ο χρυσαυγίτης βουλευτής άρχισε να φωνάζει «χειροκροτήστε γίδια» προς τους Βουλευτές, ενώ τόνισε προς τον προεδρεύων «συμμορία δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκετε κ. πρόεδρε».

Ο κ. Ηλιόπουλος δεν συνετίστηκε με τις προειδοποιήσεις του προεδρείου, με τον Γιάννη Δραγασάκη να διαβάζει τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο, καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αγνόησε την προτροπή του «φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς». Τελικά, ο κ. Δραγασάκης κάλεσε το φρούραρχο της Βουλής και τελικά αποχώρησαν όλοι οι βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος βρίζοντας.

Διαβάστε επίσης