Αποχώρησαν οι Αγγελόπουλοι, κατήγγειλαν «play offs πραξικόπημα»

Με «βαριές» κουβέντες περί πραξικοπήματος, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Π, και Γ. Αγελλόπουλος.

Δήλωσαν πως αρνούνται να «πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα», αναφερόμενοι στον ορισμό διεξαγωγής των play offs. Και ξεκαθάρισαν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στηρίξουν την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ για ακυρότητα του ορισμού για τους αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα play offs μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κ. Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου.

Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι».

Γιαννακόπουλος: «Σήμερα οι κότες το ξανάσκασαν»

Μ. Παπαδόπουλος: «Το 13-1 δεν είναι πραξικόπημα, αλλά δημοκρατία»

Διαβάστε επίσης