ΑΠΟΕΛ: Φαβορί ο Κάναντι

Ως φαβορί για να διαδεχθεί τον Τόμας Ντολ στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, φαντάζει πλέον ο Νταμίρ Κάναντι.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, οι δύο πλευρές προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, η οποία επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, μέσω ανακοίνωσης του κυπριακού συλλόγου.

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ψάχνουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση και το όνομα του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έπαιξε δυνατά και για πάγκους ελληνικών ομάδων και κυρίως του Ατρόμητου είναι στην κορυφή της λίστας.

Οι εξελίξεις μάλιστα αναμένονται άμεσες, καθώς η εύρεση ενός καινούργιου προπονητή αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Thomas Doll.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Doll για τη μεταξύ μας συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να εκπληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο που είχε ενώπιον του, για πρόκριση της ομάδας σε όμιλο του UEFA Europa League και στη συνέχεια, την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας, με τους Ralf Zumdick και Pasquale Rocco. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, στην ομάδα μας.

Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας”.

Διαβάστε επίσης