Αποκαλύπτει το πλάνο του ο Γιαννακόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αναπτύξει στον Γιάννη Αλαφούζο το πλάνο που έχει καταστρώσει για το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας στη συνάντηση των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι.

Οι μέρες προσμονής και ανυπομονησίας των οπαδών του Παναθηναϊκού, έφτασαν στο τέλος τους. Κι αυτό διότι στις 14:00 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αποκαλύψει και θα αναλύσει το πλάνο που έχει καταστρώσει για το αύριο του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σε ένα ραντεβού που αναμένεται με αγωνία απ’ τον κόσμο του «τριφυλλιού» που εύχεται να δει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να… αναλαμβάνει δράση και στην μπάλα.

Βέβαια, επειδή τις τελευταίες μέρες πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας (χωρίς να διαρρέονται ή να επιβεβαιώνονται από πουθενά), δεν υπάρχει λόγος να γίνονται διάφορες υποθέσεις.

Ειδικά απ’ τη στιγμή που έχουμε φτάσει… μια ανάσα από την γνωστοποίηση του σχεδίου του κ. Γιαννακόπουλου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το ραντεβού να μην είναι το μοναδικό που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε τέτοιες υποθέσεις συνήθως τραβάνε χρονικά.

Επίσης, καθοριστικό ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει και το ακριβές ύψος των χρεών της ΠΑΕ, όπως έχει επισημάνει ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος.

Το ραντεβού των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στο Μαρούσι. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου όπως γνωστοποίησε ο ίδιος από χθες (27/11).

Διαβάστε επίσης