Αποκαλύψεις για την κόντρα Κούγια-Βατίδου για το μοίρασμα της περιουσίας: 92.000 θα τον πληρώσει (βίντεο)

 

«Πόλεμος» ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την Εύη Βατίδου ξέσπασε για την περιουσία! Δώδεκα χρόνια κόντρα για τις βίλες, τα εξοχικά και τη διατροφή των παιδιών τους, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας Espresso!

Ο Αλέξης Κούγιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και… θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό.

Δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα