Αποκαλύψεις του Άρη Σταθόπουλου για τον Πέτρο Κωνσταντινέα

Μετωπική επίθεση στο πάλαι ποτέ πουλέν του στη διαιτησία, τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα έκανε ο πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος που θήτευσε στην ΕΠΟ φθάνοντας στη θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.

Ο Αριστείδης Σταθόπουλος, μετά την αθώωσή του στη δίκη των 28 που τον ταλαιπώρησε οκτώ χρόνια, μίλησε στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη.

Ο Αριστείδης Σταθόπουλος, πραγματοποίησε ευθεία  επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα, όπως και στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον ηλικιακό (!) νόμο στις Ομοσπονδίες, αμφισβήτησε την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου για την ΕΠΟ, αντίθετα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Πρασσά, θετικά για τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, θερμά για τον Γιώργο Μπροβήλο, αφήνοντας ανοικτό το θέμα της υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Μεσσηνία με την Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τον Δήμο Μελιγαλά:

Χωρίς να καταδέχεται, να θέλει καν να αναφέρει το όνομα του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και βασικού του κατήγορου στην υπόθεση της λεγόμενης πια τότε “εγκληματικής οργάνωσης”, της δίκης των “28”, Πέτρου Κωνσταντινέα, ο Αριστείδης Σταθόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων, είπε ερωτούμενος σχετικά:

“Δεν θέλω καν να αναφέρω πάλι στην ζωή μου αυτό το όνομα.  Αν υπάρχει άνθρωπος με αυτό το όνομα δεν πρέπει να θεωρείται κύριος. Διέσυρε το ποδόσφαιρο, έκανε για αυτό κάτι πολύ χειρότερο και από έγκλημα, βίασε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε απίθανο μάλιστα βαθμό.  Στη ζωή υπάρχουν και οι μασκαράδες και οι καραγκιόζηδες, οι οποίοι μάλιστα θεωρούνται – ο καραγκιόζης –  και εθνικοί ήρωες από το δικαστήριο.  Δεν ξέρω αν τελικά θα κινηθώ εγώ, όπως και οι υπόλοιποι νομικά απέναντί του. Θα ηρεμίσουμε πρώτα και θα δούμε αργότερα. Εγώ όμως ξέρω ένα πράγμα για αυτόν τον κύριο. Ήταν υπεύθυνος προεκλογικά στο γραφείο μου στην Μάνη, καθώς είναι από εκεί και μάζευε ψήφους για τον ευεργέτη του και πως κάθε φορά που πήγαινε στην Αθήνα να παίξει αγώνες, περνούσε από το σπίτι μου στο χωριό μου το Ζευγολατιό Μεσσηνίας, για να δει και να πάρει την ευχή της κυρίας Ευδοξίας της γυναίκας μου. Η χειρότερη τιμωρία του είναι η απαξίωση που βιώνει απ’ όλη την Ελλάδα και ειδικά στον τόπο του την Μεσσηνία όπου δεν τον έχουν καθόλου σε εκτίμηση”.

Στο στόχαστρό του και ο Λευτέρης Αυγενάκης: “Αποτελεί διωγμό ο νόμος του Αυγενάκη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι 79 ετών και κυβερνάει όλο τον πλανήτη και στον αθλητισμό απαγορεύεται να ασχολείται κάποιος να πιάσει τα 7ο του χρόνια. Αν γινόταν τώρα εκλογές  στην ΕΠΟ είμαι σίγουρος, ξέρω πολύ καλά πως θα έπαιρνα το 100%  των ψήφων των σωματείων στην Μεσσηνία. ναι, θα μας ψήφιζαν όλα τα σωματεία της ΕΠΣΜ, όπως άλλωστε έκαναν και γινόταν πάντα. Ο άξιος και υποσχόμενος Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν έχει καμιά τύχη ο… Ψαρόπουλος (πάμε παρακάτω, δεν υπάρχει αυτός), ο Μαρινάκης είναι γίγαντας, άξιος ο Σαββίδης, αλλά οφείλει πια να προσαρμοστεί, θα αφήσει θετικό αποτύπωμα ο Μελισσανίδης, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος είναι όλος ο Αστέρας Τρίπολης. Σπουδαίος, γίγαντας ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος, άξιος και έχει να μάθει πολλά ο Γιώργος Πρασσάς, μεγάλη ομάδα η Μαύρη Θύελλα, θέλει κατάλληλο χειρισμό από μεγάλους παράγοντες. Την αγάπη μου, την φιλία μου και τον θαυμασμό μου έχει ο Γιώργος ο Ράλλης, που τον ευχαριστώ και αυτόν για όλα.  Η πολιτική δεν έχει κλείσει για εμένα, ούτε ο Δήμος Μελιγαλά και από εκεί και από το ποδόσφαιρο έφυγα με δική μου απόφαση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα μου με την δικαιοσύνη. Ίσως κατέβω για βουλευτής Μεσσηνίας με την ΝΔ φυσικά. Εδώ κάναμε, βγάλαμε, βουλευτή τον κύριο που δεν λέω το όνομά του καν, γιατί να μην γίνω εγώ; “, είπε ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα