Αποκάλυψη: Έπεσε απ’ το κρεβάτι και χτύπησε στο κεφάλι ο Μαραντόνα

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας για το θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αυτή τη φορά μίλησε ο Μάριο Μπάουντρι, σύντροφος της Βερόνικα Οχέδα η οποία ήταν μια από τις γυναίκες του Μαραντόνα και μητέρα του γιου του Ντιέγκο Φερνάντο.

Η Βερόνικα διατηρούσε σχέσεις με τον Μαραντόνα μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Μπάουντρι υποστήριξε ότι οι συνθήκες ζωής του Ντιεγκίτο δεν ήταν οι κατάλληλες και ότι ο γιατρός του φέρει ευθύνες για το θάνατό του.

Χαρακτηριστικά είπε ότι:

«ο Ντιέγκο έπεσε από το κρεβάτι πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. πριν τον θάνατό του) και χτύπησε στον τοίχο στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Και δεν του έκαναν καμία εξέταση, απολύτως τίποτα. Ο θάνατος του Μαραντόνα μπορούσε να αποφευχθεί. Ο Λούκε είναι καλός άνθρωπος, αλλά αν εγώ έχω την καλύτερη Φεράρι του κόσμου και την δώσω σε ένα παιδί πέντε ετών, θα μου την διαλύσει.

Την Δευτέρα, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ντιέγκο λέει στην Βερόνικα ότι θέλει να την δει. Και η Βέρο πήγε να δει τον Μαραντόνα, αλλά δεν είχε δίπλα του κανέναν γιατρό, ούτε τίποτα. Ο Μαραντόνα δεν είχε καν κανονική τουαλέτα στο δωμάτιο, είχε μια χημική, όπως αυτές στα κάμπινγκ, όχι μια κανονική τουαλέτα. Και το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό. Δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τον Ντιέγκο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα