Αποκάλυψη Φορτούνη για ΑΠΟΕΛ

Μία αποκάλυψη για τον ίδιο και τον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Κώστας Φορτούνης στη Λάρνακα, όπου παρ΄έστη σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Τόνισε ότι πέρασε δοκιμαστικά από τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία τελικά. Επίσης έδωσε τις ευχές του για τον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη βδομάδα να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». O σύνδεσμος βράβευσε τον Φορτούνη για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούνη:

Για το σύντομο πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ: «Τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Να σας πω την αλήθεια ήμασταν κοντά στο να έρθω εδώ. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα τότε ο ΑΠΟΕΛ. Εντάξει, δεν ήρθαμε σε συμφωνία όμως και προχωράμε».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, κάτι άκουσα τώρα τις τελευταίες μέρες και μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην ομάδα. Μακάρι το παιδί να δουλέψει, να προχωρήσει και να παίξει στον Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης