Αποκάλυψη: Η σοβαρή ψυχική ασθένεια από την οποία πάσχει η Μαράια Κάρεϊ

Δεν κοινοποίησε τυχαία το εξώφυλλο του περιοδικού στον λογαριασμό της στο Instagram. Για πρώτη φορά η τραγουδίστρια θέλησε να μάθει όλος ο κόσμος για το πρόβλημα υγείας που τη βασανίζει .

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που κρατούσε για 17 ολόκληρα χρόνια.

Ήταν το 2001 όταν η Μαράια Κάρεϊ διαγνώστηκε ότι πάσχει από αυτή την τόσο σοβαρή ψυχική ασθένεια. Μάλιστα τότε είχε καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά. Η ίδια σε συνέντευξη που αποκάλυψε στο περιοδικό People είπε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα πιο σκληρά και τα πιο δύσκολα που έχει περάσει.

«Μέχρι πρόσφατα αρνούμουν να δεχτώ την κατάστασή μου και βρισκόμουν σε μια διαρκή απομόνωση. Ζούσα με ένα διαρκή φόβο ότι κάποιος θα με εκθέσει και θα αποκαλύψει το πρόβλημά μου» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ήταν τόσο βαρύ να το κουβαλάω όλο αυτό και πια δεν μπορούσα άλλο. Είδα ειδικό, ακολουθώ συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, περιστοιχίζομαι από θετικούς και χαρούμενους ανθρώπους, κάνω ότι πραγματικά αγαπώ και γράφω τραγούδια και μουσική».

I'm grateful to be sharing this part of my journey with you. @mrjesscagle @people

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Η 48χρονη Μαράια βρίσκεται τώρα κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία καθώς υπέφερε από «μανιακή αϋπνία».

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα διαταραχές με τον ύπνο μου. Όλο αυτό δεν ήταν φυσιολογική αϋπνία και δεν ήμουν ξαπλωμένη να μετράω προβατάκια. Δούλευα χωρίς μέτρο και σταματημό… Ήμουν ευερέθιστη και με συνεχή φόβο να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους. Αποδείχτηκε ιατρικά ότι έπασχα από μια μορφή μανίας και καταδίωξης του εαυτού μου».

Διαβάστε επίσης