ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και για το Super Champions 2024 της UEFA παίζει απόψε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε με την Αϊντχόφεν για το Europa League. Κι είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την κατρακύλα που έχει πάρει στο ranking της UEFA. Αυτό γράφουνε στο Μαρινακέικο. Μισή αλήθεια είναι αυτή. Η άλλη μισή αφορά τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Να στο κάνω σεντς.

Για το Super Champions παίζει ο Ολυμπιακός απόψε, όχι μονάχα για το Europa League. Πρώτη φορά γράφεται αυτό το πράγμα που θα σου πω. Ότι ο Ολυμπιακός μαγειρεύει από τώρα την παρουσία του στο Super Champions.

To Super Champions είναι το καινούργιο Champions League και θα βγει στη βιτρίνα της UEFA από το 2024. Το κάνανε αυτό οι UEFAτζήδες για ν’ αποτρέψουνε Ρεάλ, Μάντσεστερ και σία, να φτιάξουνε αυτή την ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, το European Super League και να παίζουνε μονάχοι του σαν το μπάσκετ.

Κι άκου πως παίζεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σ’ αυτή την διοργάνωση του Super Champions θα παίρνουν μέρος 36 ομάδες στους ομίλους κι όχι 32 όπως είναι τώρα. Τέσσερις παραπάνω, δηλαδή. Και ποιος θα τις πάρει αυτές τις θέσεις; Μία ομάδα θα δοθεί στην Γαλλία, δυο ομάδες θα προέρχονται από το Europa League και περισσεύει μία.

Αυτή η μία θα δοθεί σε μια πρωταθλήτρια που έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο ranking της UEFA  και η χώρα δεν βγάζει ομάδα στους ομίλους. Από Σερβία, Ελβετία, Ουκρανία ενδεχομένως, Τσεχία και τα ρέστα. Άπαξ κι ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει την καλύτερη βαθμολογία, μπαίνει κατ ευθείαν στους ομίλους.

Κατάλαβες, τώρα, τι παίζει απόψε ο Ολυμπιακός; Πρέπει να μαζέψει βαθμούς για το σακούλι του εν όψει του 2024. Διότι θα μετράνε οι βαθμοί από αυτή την περίοδο έως και το 2024. Αν, βέβαια, πάρει το πρωτάθλημα τότε, αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα