Αποκάλυψη Μαρτίνς: «Έμεινα άυπνος 48 ώρες»

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για το πως χειρίζεται ορισμένα πράγματα προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνάντησή του με τους δημοσιογράφους.

Η υπόθεση είχε να κάνει με την λίστα των παικτών που δηλώθηκαν στο Champions League και από την οποία έμειναν έξω ο Κούτρης και ο Σουντανί…

«…Μας προβλημάτισε πολύ. Η λίστα αυτή δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση για εμάς. Έχουμε πει όμως ότι πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί στο Champions League, όμως το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι το πρωτάθλημα». Οι ερωτήσεις για την κατάσταση του Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίστηκαν για τον κόουτς των Πειραιωτών που απάντησε ως εξής: «Ο Ρούμπεν είναι πολύ δυνατός (σ.σ. ανέφερε την λέξη animal στα αγγλικά για να δείξει το πόσο δυνατός είναι). Είναι σαν… αγρίμι και θέλει να παίξει αλλά εμείς κοιτάμε να τον συγκρατήσουμε και να τον διαχειριστούμε σωστά. Δουλεύει πολύ καλά. Όπως είπα και πριν δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα το ματς που θα τον έχουμε. Λογικά θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος πρόσθεσε: « Όταν έχεις προβλήματα τραυματισμών όπως του Σεμέδο αυτό επηρεάζει την λίστα σου. Εκεί λοιπόν ή θα λέγαμε αφήνουμε εκτός τον Σεμέδο επειδή χτύπησε και θα είχαμε λιγότερους στόπερ και τρεις φορ ή θα πηγαίναμε με πιο λίγους εξτρέμ. Μου πήρε τουλάχιστον 48 ώρες να σκεφτώ πολύ για την λίστα και πάλι όμως είχα τις αμφιβολίες μου όταν το αποφάσιζα. Έπρεπε όμως να πάρω αυτήν την απόφαση. Αυτή είναι η δουλειά μου. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε στον όμιλό μας είναι να είμαστε έξυπνοι, να δουλεύουμε καλά και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας απέναντι σε πολύ δυνατούς και καλούς αντιπάλους όπως η Τότεναμ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κούτρη και στον Σουντανί: «…Μου αρέσει πολύ ο Κούτρης. Ο Λεό ως παίκτης μου αρέσει πολύ. Συζητήσαμε μαζί του για την λίστα. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Ήταν μία δύσκολη απόφαση όμως που έπρεπε να την πάρουμε. Το σκεφτήκαμε πολύ, όμως έχουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν στην θέση του Λεό. Να είστε σίγουροι και για τον Λεό και για τον Σουντανί ότι στο πρωτάθλημα θα παίξουν πολύ περισσότερο απ’ όσους παίκτες έχουμε βάλει στην λίστα του Champions League.

 

Διαβάστε επίσης