Αποκάλυψη Μίχελ για Μάτος: «Ο Φερέιρα τον έδιωχνε, ο Ιβάν τον κρατούσε»

Για την απόφαση του Λέο Μάτος να φύγει από τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό Metrropolis ο Λούμπος Μίχελ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πολλά για τον Βραζιλιάνο, αλλά το κυριότερο ήταν πως από τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε σε επαφή μαζί του για να του βρει ομάδα…

Ο Μίχελ είπε μεταξύ άλλων για τον Μάτος: Είχε επηρεαστεί λόγω του κορωνοϊού. Του αρέσει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο και ίσως μειώθηκε κάπως το πάθος με το οποίο έπαιζε. Προερχόταν από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Λουτσέσκου, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση όπως και με τον πατέρα του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον πάρει δύο φορές στη Σαχτάρ αλλά λόγω της θητείας του στην Ντνίπρο δεν ήξερε πως θα ήταν. Τώρα, δεν είχε καλή σχέση με τον προπονητή. Στα μέσα του Σεπτέμβρη μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να του βρω ομάδα. Άλλαξε αυτό μετά τη συνομιλία με τον Σαββίδη. Εν τέλει ήρθε η πρόταση από τη Βραζιλία και έφυγε».

Ακόμη πρόσθεσε: «Ο Μάτος νοιάζεται για την οικογένεια του. Δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα. Θα πάει στη Βραζιλία, όπου το ποδόσφαιρο είναι πιο αργό και θα μπορεί να παίξει τουλάχιστον για άλλα τρία χρόνια. Είναι επαγγελματίας, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν βγαίνει έξω. Τρέφεται σωστά και γυμνάζεται».

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο με ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο πόσταρε στα social media.

«Ήταν ευχαρίστησή μας El Loco. Να προσέχεις και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου», είναι το σχετικό μήνυμα το οποίο συνοδεύει το παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα