Αποκάλυψη ΣΟΚ: Γνωστός ηθοποιός ύποπτος για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδεραστίας

Νέα "βόμβα" μεγατόνων στον καλλιτεχνικό χώρο - Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ.

Νέα “βόμβα” μεγατόνων είναι έτοιμη να σκάσει πάνω από τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με καταγγελίες τόσο για σεξουαλική παρενόχληση όσο και για σεξουαλική κακοποίηση.

Όμως η νέα αποκάλυψη προκαλεί αποτροπιασμό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, για παιδεραστία.

Όπως αποκαλύπτεται, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Έφερνε ανήλικα αγοράκια στο διαμέρισμα του

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα