Αποκάλυψη Θεοδωρικάκου: «Πιθανόν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση του Άλκη»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και που διαφεύγει της σύλληψης

Την εμπλοκή , πιθανότατα, τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου στην υπόθεση δολοφονίας  του Άλκη Καμπανού, αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους.

«Υπάρχει ακόμη ένα ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η Αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις» είπε, αναφέροντας ακόμη πως την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή παρακολουθεί πολύ στενά και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί «μεγάλου προσώπου» που παραμένει ασύλληπτο, ξεκαθάρισε πως «για το κράτος και την Αστυνομία δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος».

Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και που διαφεύγει της σύλληψης, ούτε για το αν πρόκειται για ένα ή δύο άτομα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τα βλέμματα όλων στρέφονται στον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία που φέρεται να ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην επίθεση.

Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα