Αποκάλυψη Times: H European Super League…ξανάρχεται

Με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα  οι «Financial Times» υποστηρίζουν ότι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, επανεξετάζουν την πιθανότητα δημιουργίας της European Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πρόεδροι των τριών συλλόγων, Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι συναντήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο για να συζητήσουν το θέμα.

Η ιδέα είναι να επανεξεταστεί η διοργάνωση από νομική και οργανωτική άποψη, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες από τους φορείς που εποπτεύουν το ποδόσφαιρο και για να γίνει το τουρνουά πιο ελκυστικό για τους φιλάθλους.

Για το λόγο αυτό, όπως επισημαίνει η «Mirror», οι τρεις σύλλογοι στράφηκαν και στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Flint, προκειμένου να διομορφώσουν μία νέα εικόνα , μετά την αποτυχία του πρώτου έργου και να δημιουργήσουν ένα εμπορεύσιμο προϊόν.

Η εταιρεία δημοσίων σχέσων, συνέταξε ένα σχέδιο παρουσίασης με τίτλο: «Ανοίγοντας το δρόμο για τη Super League. στρατηγικές για ανασυγκρότηση, επανεκκίνηση και θρίαμβο» και είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μεγάλη εκστρατεία που θα υπογραμμίσει τη μονοπωλιακή θέση της UEFA, περιγράφοντας το σχέδιο της ESL ως τη μόνη εναλλακτική λύση για να σωθεί το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα