Αποκαταστάθηκε ο Ζουράρις, σε καλό δρόμο και η Ράνια

Μόνο λίγους μήνες ξαπόστασαν μακριά από θέσεις εξουσίας οι Κώστας Ζουράρις και Ράνια Αντωνοπούλου αλλά πλέον είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες πάντα με τη στήριξη της κυβέρνησης.

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, ο οποίος λόγω υβριστικών δηλώσεών του από ραδιοφώνου υποχρεώθηκε σε παραίτηση και ενώ ένιωθε αναγούλα (σύμφωνα με δηλώσεις του) με το να αποκαλεί την πΓΔΜ “Μακεδονία”, πλέον μπορεί να επιβάλει την τάξη από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ως διάδοχος του Δημήτρη Καμμένου.

Βουλευτές και δημοσιογράφοι με ανυπομονησία περιμένουν να τον απολαύσουν στα έδρανα του προεδρείου μετά την απόφαση  των 138 συναδέλφων του να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητά του. Φυσικά από την ψηφοφορία έλειπε σχεδόν το σύνολο της αντιπολίτευσης μιας και ήταν ενδοοικογενειακή υπόθεση.

Στα χνάρια του Ζουράρι και η Ράνια του επιδόματος στέγασης. Η εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα, η οποία υποχρεώθηκε μετά από έντονο παρασκήνιο σε παραίτηση όταν έγινε γνωστό ότι λάμβανε επίδομα στέγης ούσα υπουργός. Μάλιστα η απομάκρυνσή της συνοδεύτηκε από την αναμενόμενη παραίτηση του Δ. Παπαδημητρίου στον οποίο ο πρωθυπουργός είχε επενδύσει πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με την προσέλκυση επενδυτών.

Η Ράνια Αντωνοπούλου όμως δεν αποκλείεται σύντομα να απολαμβάνει τις υπηρεσίες μέχρι και προσωπικού σεφ παραδίπλα του πύργου Άιφελ. Και αυτό γιατί φέρεται να είναι το φαβορί για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ με έδρα το Παρίσι.

Για τις υπηρεσίες της, το μηνιαίο εισόδημά της θα είναι περίπου 7.500 ευρώ, ενώ θα έχει και πολυτελές σπίτι στο κέντρο του Παρισιού, οδηγό και προσωπικό σεφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο σύζυγός της προορίζεται για τη θέση του Έλληνα εκπροσώπου στην Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) αντικαθιστώντας τον Χρήστο Παπουτσή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα