ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Αυγενάκης-Λεουτσάκος: Έκαναν τα χατίρια του Γεραπετρίτη και τώρα στη FL θα πεινάνε

Έγιναν ΠΑΕ ομάδες Γ΄ Εθνικής που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, η ΕΡΤ δίνει 40.000 ευρώ, με βέβαιη εξέλιξη να αποχωρούν ή να πουλάνε παιχνίδια

Η ΕΡΤ ειδοποίησε τη διοργανώτρια, ότι θα δώσει στις ομάδες της Football League 800.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν που έρχεται. Οι 22 που είχαν ανέβει στο τρένο, ήδη περιορίστηκαν σε 19 και κάθε μία θα πάρει περίπου 40.000 ευρώ.

Αντί να δημιουργήσουν μια Super League 2 σε δύο ομίλους και να θέσουν προϋποθέσεις συμμετοχής που αρμόζουν σε επαγγελματικές ομάδες, όπως να έχουν Μετοχικό Κεφάλαιο 250.000-300.000 ευρώ, έπαιξαν το παιχνίδι του Γεραπετρίτη, ο οποίος ανέβασε 8 αντί για 4 ομάδες από την Γ΄  Εθνική και φρόντισε να μην υποβιβαστεί κανείς από τη Football League.

Τώρα λοιπόν δημιουργώντας ΠΑΕ στη Football League με 30.000 ευρώ Μετοχικό Κεφάλαιο και χωρίς να μπορεί η ΕΡΤ να δώσει περισσότερα χρήματα-αλίμονο αν το έκανε την ώρα που πεινάει μεγάλο μέρος των Ελλήνων-τραβιέται στην άκρη, αφού ο Υπουργός Επικρατείας έκανε το κομμάτι του και δημιουργείται έτσι κάστα «απατεώνων» που ή θ’ αποχωρήσουν απ’ το πρωτάθλημα αφού δεν υπάρχουν έσοδα, ή θα μείνουν για να πουλάνε αγώνες.

Οι ευθύνες γι’ αυτή την κατάσταση βαρύνουν συγκεκριμένους ανθρώπους που κατέχουν καίριες θέσεις:

  1. Τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη που χωρίς να έχει μυρωδιά από ποδόσφαιρο, ανέβασε κατηγορία ένα… κάρο ομάδες.
  2. Τη Football League και ειδικά τον πρόεδρό της Λεωνίδα Λεουτσάκο που αντί να κοιτάξει το καλό του ποδοσφαίρου, άφησε να εξελιχθούν ψηφοφορίες από τις οποίες ισχυρίστηκε πως δεσμευόταν, ενώ μπορούσε να ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι.
  3. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αντί ν’ αρπάξει την ευκαιρία και να δημιουργήσει δύο επαγγελματικές κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο(Super League 1 και 2), για να μην εκτεθεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης, άφησε να εξελιχθεί το θέατρο του παραλόγου χάρη κυβερνητικών ισορροπιών.

Τώρα να δούμε ποιος θα έχει το θράσος να ζητήσει επιπλέον χρήματα από την ΕΡΤ, ή κάποιον άλλο κρατικό φορέα για να σταθούν όλες αυτές οι ομάδες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα