ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να τι έπαιξε με την Εθνική Ρουμανίας και τον Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη

Όπα, τι χαμπάρια, μάστορα; Ο Λουτσέσκου την κάνει για την εθνική Ρουμανίας; Τι γυρεύουν στη Θεσσαλονίκη δυο απεσταλμένοι της ρουμανικής ομοσπονδίας;

Μπορεί το Σαββιδοτεχνείο να λέει και να γράφει ότι ο Λουτσέσκου καλοδέχτηκε από… ευγένεια τους δυο συμπατριώτες του, με τους οποίους συνέφαγε κιόλας, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά.

Πράγματι αρνήθηκε ο Λουτσέσκου; Δεν θα μπορούσε να το κάνει στο τηλέφωνο; Αν το είχε κάνει, δεν υπήρχε κανένας λόγος να έρθουν οι Ρουμάνοι στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήρθαν για τον Λευκό Πύργο.

Για να έρθουν, πάει να πει ότι κάτι «παίζει». Για λεπτομέρειες ήρθαν. Ότι μόλις νετάρει από τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν, πάει κατ’ ευθείαν. Θα φύγει όπως έφυγε την προηγούμενη φορά και δεν πήρε κανένας χαμπάρι. Νύχτα.

Άκου, τι λέει το ρεπορτάζ, κατ’ ευθείαν από το Βουκουρέστι. Στην Θεσσαλονίκη ήρθαν ο Ραζβάν Μπουρλεάνου και ο Μιχάι Στοϊτσίτα. Οι ίδιοι είχαν προσεγγίσει τον Γκιόργκι Χάτζι, που αρνήθηκε, όπως και ο Έντι Ιορντανέσκου.

Ο Λουτσέσκου ήταν η τρίτη επιλογή. Μίλησαν μαζί του στο τηλέφωνο και ήρθαν. Γιατί ήρθαν; Διότι δεν τους το ξέκοψε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι δεν ενδιαφέρεται.

Προκειμένου, μάλιστα, να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις στο λαό του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου τους έβγαλε έξω για φαγητό. Ότι και καλά, δεν τρέχει τίποτα. Είχε μία φιλική κουβέντα μαζί τους. Ο Ιβάν Σαββίδης τι λέει γι’ αυτό; Ο Μάκης Γκαγκάτσης;

Τα πράγματα δεν είναι έτσι, ωστόσο. Εδώ, μιλάμε για την Εθνική Ρουμανίας, όχι για καμία ομαδούλα με παράγοντες που ήθελαν να κάνουν και βόλτα στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, το Σαββιδοτεχνείο έγραψε ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Λουτσέσκου. Λογικό. Ο ΠΑΟΚ τα παίζει όλα αύριο Πέμπτη με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τον Άρη την Κυριακή. Έτσι και χάσει και στα δυο, δεν υπάρχει Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ. Τέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα