Απόλλωνας: «Στήριξη με απόλυτο σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές»

Τη στήριξη των φιλάθλων της, στον αυριανό (22/4) αγώνα με τον Ολυμπιακό, ζήτησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Επισημαίνοντας ότι πρέπει αυτό να γίνει με «απόλυτο σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο». Και με «προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Άλλη μια μάχη. Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου του ο Απόλλωνας Σμύρνης. Το απόγευμα της Κυριακής, 22/4/2018, στις 19:00, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι η μια από τις τρεις κρίσιμες που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η στήριξη των φιλάθλων απαραίτητη για ακόμα μια φορά για τον Γιώργο Παράσχο και τους ποδοσφαιριστές του. Στήριξη με απόλυτο σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Με προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας. Όπως πάντα με τη φωνή και το χειροκρότημα. Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Με την προτροπή στον διπλανό μας για κόσμια συμπεριφορά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της προσπάθειας των παικτών μας. Για να πανηγυρίσουμε στο τέλος, όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης