Απομακρύνθηκε όλη η διευθυντική ομάδα του «Έθνους» (φωτο)

Μετά από απόφαση που έλαβε η ιδιοκτησία της εφημερίδας

Απομακρύνθηκαν πριν από λίγη ώρα, όλοι οι διευθυντές της εφημερίδας «Έθνος» μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές ξεκινώντας με απολύσεις όλης της ηγετικής ομάδας της εφημερίδας.

Πρόκειται για τους Αντώνη Σκυλλάκο, Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλο. Πριν από μία ώρα μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του, ο εκδότης του «Έθνους» Νούλης Χατζηδημητρίου επιβεβαίωνε την εξέλιξη γράφοντας τα εξής: «Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Διαβάζουμε στο protothema.gr, πως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Σαββίδη:

«Η λύση της συνεργασίας έγινε σε καλό κλίμα. Η απόφαση έχει σχέση με την διαπίστωση από την πλευρά της ιδιοκτησίας πως πλέον μπαίνουμε σε μία νέα εποχή σύνδεσης του έντυπου περιεχομένου με το ψηφιακό και γι αυτό αποφασίστηκε να συσταθεί μία νέα διευθυντική ομάδα. Θα αποτελείται από 40ρηδες συνεργάτες μας και δεν θα προχωρήσουμε σε νέες προσλήψεις. Θα αξιοποιηθούν τα στελέχη του Ομίλου μας. Διαψεύδουμε μάλιστα όλα όσα γράφονται και συνδέουν τη συγκεκριμένη απόφαση με αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι ανακοινώσεις των ονομάτων της νέας ομάδας των επικεφαλής θα γίνει τις επόμενες ώρες».

Διαβάστε επίσης