Απορία Ογκουνσότο: «Πώς γκένεν ατό»; Ο Κλάτενμπεργκ να είναι «του Μαρινάκη» και να δίνει αβέρτα πέναλτι στον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ το τσίμπησε το πεναλτάκι με το Βόλο. Αφελές παίξιμο του αμυντικού, σου λέει. Τον ακουμπάει. Κάθε ακούμπημα, δηλαδή, είναι και πέναλτι. Φυσικά, κανένα πένατι δεν υπήρξε. Από άγγιγμα ήταν το πέσιμο του Μιτρίτσα στο Βόλο. Άλλο θέλω να σου πω.

Ο ΠΑΟΚ πήρε 13 πέναλτι σε 18 αγώνες. Μάλιστα. Και ποιος τα δίνει αυτά τα πέναλτι; Οι διατητές που ορίζει ο Κλάτενμπεργκ. Και τίνος είναι ο Κλάτενμπεργκ; Είναι «του Μαρινάκη», επειδή το Μαρινακέικο τον υπερασπίζεται! Έτσι λέει το Σαββιδοτεχνείο.

Ενώ η ΑΕΚ τον τσαταλώνει, ο Παναθηναϊκός τα ίδια, ο Ολυμπιακός τον χαϊδεύει και ο ΠΑΟΚ «κρατάει ουδέτερη στάση», όπως είπε ο αρχι-Σαββιδοτέχνης.

Μισό λεπτό, ρε, γιατί θα τρελαθούμε τελείως. Πάμε από την αρχή: Ο Κλάτενμπεργκ είναι «του Μαρινάκη», επειδή δεν τον πολεμάει το Μαρινακέικο, αλλά δίνει αβέρτα πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Την λύση μπορεί να την δώσει ο γίγας Ογκουνσότο: «Πώς γκένεν ατό»;

Από την άλλη, το Σαββιδοτεχνείο κατηγορεί τον Ολυμπιακό, που «στηρίζει» τον Κλάτενμπεργκ. Ξαναρωτάει ο Ογκουνσότο: «Πώς πάλι, γκένεν ατό»;

Να μην ξεχάσω, βέβαια, ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι και κολλητός του Αυγενάκη, όχι μόνο του Μαρινάκη.

Αυτό είναι παράνοια, σχιζοφρένεια που κάνει το Σαββιδοτεχνείο, θα πεις, μάστορα. Άλλο θα σου πω εγώ. Ότι το Σαββιδοτεχνείο τα χώνει στο Μαρινακέικο και τον Ολυμπιακό από τη μία, αλλά από την άλλη εισπράττει και τα οφέλη του.

Ούτε σχιζοφρένεια είναι, ούτε παράνοια. Οφελιμισμός είναι αυτό, μάστορα. Πόλεμος ντεμέκ από τη μία, Τάσος Παπαπέτρου από την άλλη και Μανούχος και πόσοι άλλοι, χάσαμε την μπάλα. Ούτε ο Αναστόπουλος με τον Κορομηλά του μπάσκε δεν θα έδιναν αυτό το πέναλτι. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα