Αποτιμούν την μεταπολίτευση Βενιζέλος, Γεραπετρίτης και άλλοι καθηγητές

Σε άλλη μία διαδικτυακή εκδήλωση που μεταξύ των διοργανωτών είναι το think tank του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Κύκλος Ιδεών θα υπάρξει συνωστισμός πανεπιστημιακών, που θα κληθούν να πάρουν θέση για την Μεταπολίτευση. Η εκδήλωση, λοιπόν που συνδιοργανώνει ο Κύκλος Ιδεών με τις εκδόσεις Επίκεντρο έχει τον τίτλο «Μια θεσμική αποτίμηση της Μεταπολίτευσης. Πενήντα από τα διακόσια χρόνια του ελληνικού κράτους».

Αφορμή για την εκδήλωση αποτελεί η έκδοση των δύο βιβλίων του Αντώνη Μανιτάκη «Στο λυκόφως της Μεταπολίτευσης» και «Η συνταγματική συγκυρία της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας (1976-1997».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 20 Απριλίου διαδικτυακά και θα ξεκινήσει στις 18.00 και ομιλητές πέραν του οικοδεσπότη Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι και οι Νίκος Αλιβιζάτος, Γιάννης Βούλγαρης, Λίνα Παπαδοπούλου, Αντώνης Μανιτάκης και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Συντονιστής θα είναι ο Παύλος Τσίμας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί  από τον Youtube στον σύνδεσμο https://youtu.be/TLNBiBGuNKU και από το Facebook Live στην διεύθυνση https://www.facebook.com/Evaggelos-Venizelos-80258823622

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα