Απότοκο της πολιτικής απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ οι προσωπικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του υποστηρίζει η ΝΔ

Θα υπάρξουν συνέπειες για τον κ. Βαξεβάνη ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης

Δεν θα μπορούσε η Νέα Δημοκρατία να αφήσει αναπάντητη την επίθεση που πραγματοποίησε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός συκοφάντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento.Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους «μακελάρηδες» της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη».

Συνεχίζοντας το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Η λάσπη τους εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ. Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Τέλος, η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της λέει: «Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα