Αποτύχαμε πατριώτη

Sports Παρασκήνια

Το πρωτάθλημα που πέρασε αναμφισβήτητα ήταν συναρπαστικό. Η ανταγωνιστικότητά του ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως ήταν και αξιόπιστο. Ειδικά όταν κρίνεται σε μικρή διαφορά, τότε αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να λειτούργησαν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Τα όσα έγιναν με τους διαιτητές, τις αποφάσεις τους, κυρίως όμως με την επιλογή τους, προκάλεσαν τη μήνη των περισσότερων ομάδων. Ο Παναθηναϊκός δυο αγωνιστικές πριν το τέλος κρατούσε την τύχη του τίτλου στα χέρια του. Στο Καραϊσκάκη μετά την περιπέτεια που είχαν οι πράσινοι με την ασθένεια πολλών παικτών τους από κορωνοϊό, ο Ολυμπιακός τους γκρέμισε από την κορυφή κι έτσι η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια. Ήλθε λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος, το αφεντικό του «τριφυλλιού», μετά την ολοκλήρωση του μαραθώνιου, κάνοντας αναδρομή σε όσα συνέβησαν στην πορεία να μιλήσει για κλοπή του τίτλου. Οι φωνές του Ολυμπιακού σε αυτή τη διάρκεια ήταν ακόμη πιο δυνατές, ο Λουτσέσκου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μετά από κάθε ματς σχεδόν-ακόμη και νικηφόρο- κατήγγειλε τα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας, ο Άρης βαρέθηκε να βγάζει ανακοινώσεις για την ΕΠΟ και τους διαιτητές, κ.ο.κ..

Η Ομοσπονδία αναμφισβήτητα έβαλε τη σφραγίδα της σε αυτή την εικόνα. Και μπορεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων να κράτησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά το μεγάλο κάδρο έχει μια λέξη. Αποτυχία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα