«Απόβαση» ΙΚΕΑ στο The Mall Athens

Μετά από τον Πειριαά, το φθινόπωρο ανοίγει τις πύλες στο Μαρούσι το δεύτερο ΙΚΕΑ… τσέπης

Αν και το ευρύτερο οικονομικό κλίμα ευνοούν την αμυντική επιχειρηματική στρατηγική στον όμιλο Fourlis επιλέγουν το σύστημα «φουλ επίθεση». Εν προκειμένω, η «επίθεση» μεταφράζεται σε επέκταση του δικτύου καταστημάτων που αφορούν το εμπορικό σήμα ΙΚΕΑ του οποίου ο όμιλος FOURLIS είναι αποκλειστικός δικαιοδόχος για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας.

Σε αυτό το πλαίσιο αυτό και μετά από το άνοιγμα του πρώτου IKEΑ «νέας γενιάς» στον Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο, το φετινό φθινόπωρο ανοίγει τις πύλες το δεύτερο ΙΚΕΑ… τσέπης, αυτή τη φορά στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

«Απλωμένο» σε μία έκταση 2.000 τ.μ. το ΙΚΕΑ στο Mall θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς που θα ανανεώνονται διαρκώς, ενώ όλα τα προϊόντα θα βρίσκονται διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στο χώρο των πελατών ή παραλαβή από τα «μεγάλα αδέλφια» του ΙΚΕΑ είτε στον Κηφισό είτε στο αεροδρόμιο.

Όπως υπογραμμίζουν οι άνθρωποι της Fourlis, τα εντός του αστικού ιστού καταστήματα «νέας γενιάς» του IKEA, έρχονται να αναδείξουν στην πράξη τη δέσμευση του brand να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τις καθημερινές αγορές. Κι αυτό όπως φαίνεται βρίσκει την ανταπόκριση των καταναλωτών όπως τουλάχιστον δείχνουν οι πωλήσεως των ΙΚΕΑ τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η επιλογή του The Mall Athens ως το σημείο που θα ανοίξει το επόμενο «μικρό» ΙΚΕΑ δεν έγινε τυχαία. Το γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι αποτελεί ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου χιλιάδες κόσμου καθημερινά εργάζονται, μετακινούνται και κάνουν τις αγορές τους γι’ αυτό και ο διευθύνων σύμβουλος IKEA Ελλάδας/Κύπρου/Βουλγαρίας, Πάνος Κατηφόρης, χαρακτήρισε «δυναμική» τη συνεργασία του ΙΚΕΑ με το The Mall Athens.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα