«Απόβαση» της V+O (και) στα Σκόπια

Ο ελληνικός όμιλος αποκτά πλέον παρουσία σε συνολικά 7 χώρες, απασχολώντας περίπου 150 στελέχη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 190 πελάτες και έχοντας πρόσβαση σε συνολικά 60.000.000 καταναλωτές.

Σε ακόμη ένα βήμα εξωστρέφειας και μάλιστα σε μια «παράξενη» εποχή προκλήσεων και ευκαιριών προχώρησε ο όμιλος V+O κάνοντας… απόβαση στην αγορά της Βορείου Μακεδονίας με όχημα τη νεοϊδρυθείσα εταιρεία V+O North Macedonia και επικεφαλής την Adela Gjorgjioska.

Το γραφείο της V+O στα Σκόπια θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και συμβουλευτικής σε διεθνείς και εθνικές εταιρείες, μάρκες, αλλά και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής επικοινωνίας, media relations, public affairs, stakeholder engagement και διαχείριση κρίσεων.

Μετά το άνοιγμα της V+O στη Βόρεια Μακεδονία, ο ελληνικός όμιλος αποκτά πλέον παρουσία σε συνολικά 7 χώρες, απασχολώντας περίπου 150 στελέχη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 190 πελάτες και έχοντας πρόσβαση σε συνολικά 60.000.000 καταναλωτές.

Όπως προαναφέρθηκε, τα ηνία του γραφείου V+O North Macedonia αναλαμβάνει η Adela Gjorgjioska, ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας, έχοντας κολλήσει… ένσημα σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο και το Στρασβούργο, καθώς και στο υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας ως Σύμβουλος Επικοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου V+O, Γιάννης Ολύμπιος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επικεφαλής του γραφείου, εξηγώντας ότι στο πρόσωπό της «βρήκαμε έναν αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη, ο οποίος ενστερνίζεται τους στόχους μας, ως προς την παροχή εξαιρετικής δουλειάς και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και το δίκτυό μας».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Ολύμπιο, η έναρξη λειτουργίας της V+O North Macedonia συνοδεύεται από ενθουσιασμό της ηγετικής –και όχι μόνο– ομάδας «για όλα όσα θα ακολουθήσουν», καθώς «ο συνδυασμός του υψηλού επιπέδου των στελεχών της τοπικής ομάδας, μαζί με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του Ομίλου V+O στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σχήμα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα