Καθημερινή ενημέρωση

Αποχώρηση ΠΑΟ από τη ΓΣ της Super League

Στην απόφαση να αποχωρήσουν από τη ΓΣ της Super League προχώρησαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού. Με τον τρόπο αυτό οι «πράσινοι» θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη διάταξη που θα τεθεί προς ψήφιση, περί ποινών σε ομάδες που δυσφημούν τον συνεταιρισμό.

Οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» Βασίλης Κωνσταντίνου και Νίκος Κατσέλης αποχώρησαν από τον συνεταιρισμό με τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου και λίγο πριν αρχίσει η Γενική Συνέλευση. Μέσα στα θέματα της συζήτησης ήταν η ψήφιση της διάταξης κατά την οποία θα επιβάλλονται ποινές σε ομάδες που δυσφημούν ή συκοφαντούν τη Super League. Επειδή είναι γνωστή η κόντρα NOVA-ΣΚΑΪ και η λίγκα τη συνδέει το κανάλι του Φαλήρου με τον Παναθηναϊκό, λόγω του Γιάννη Αλαφούζου, η υπόθεση που έγινε είναι ότι για τον λόγο αυτό αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, αφού διαφωνούν με τη διάταξη αυτή.

Βέβαια, προς το παρόν αυτά είναι μια υπόθεση, αφού περιμένουμε επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για το θέμα αυτό, κάτι που ίσως γίνει με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και το τι θα δηλώσει ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης.

Διαβάστε επίσης