Απροστάτευτοι, όπως ο Σλούκας, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Τουρκία, αν γίνει «μπραφ» με το σουλτανογεωτρύπανο

Αυτό το γεωτρύπανο το Αμπντουλχαμίντ Χαν αρχίζει το σουλάτσο σήμερα στο Αιγαίο. Κι όπως γράφεται, ουδείς ξέρει τι μας ξημερώνει με τον τρελοσουλτάνο. Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Τι γίνεται με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουνε στην Τουρκία;

Δηλαδή, ο Ερντογάν απειλεί ευθέως με πόλεμο και με τα δικά μας τα παιδιά στην Τουρκία δεν τρέχει τίποτα; Δεν είναι έτσι. Υπάρχει ανησυχία. Αυτό μαθαίνω εγώ. Κι είναι λογικό.

Παίζεις μπάλα για το μεροκάματο στην Τουρκία που έχει στόχο να μπουκάρει στην πατρίδα σου. Τι κάνεις; Συγκεντρώνεσαι στο ποδόσφαιρο; Πλάκα κάνουμε τώρα; Με την καμία. Άνθρωπος είσαι. Κι ο νους πάει στο κακό.

Διότι άπαξ και γίνει κανένα μπραφ, τι κάνεις στην Τουρκία; Είσαι σίγουρος ότι θα σε προστατέψει κανένας; Τον Σλούκα μην ξεχνάς, μάστορα.

Τότε που αρνήθηκε να κρατήσει το πανό για την γέννηση ή τον θάνατον του Κεμάλ και δήλωσε μετά ότι «αισθάνθηκα απροστάτευτος». Από την Φενέρ αισθάνθηκε απροστάτευτος.

Έτσι είναι. Για Τουρκία μιλάμε ώρα. Άπαξ και πας κόντρα στον Ερντογάν, της φυλακής τα σίδερα σε περιμένουνε. Είναι σίγουρο ότι η Τράμπζνσπορ θα προστατέψει τον Μπακασέτα και τον Σιώπη;

Είναι σίγουρο ότι η Φενέρ θα αγκαλιάσει τον Πέλκα και η Σίβασπορ τον Γούτα; Τι θα κάνει ο Χατζηγιοβάννης στην Ανκαραγκούτσου, έτσι και γίνει κανένα επεισόδιο; Ή, ο Κίτσιου που παίζει στην Γκαζιαντέσπορ;

Ο Κολοβός κι αυτός στην Τουρκία παίζει στην Κοτσαέλισπορ. Μην ξεχάσουμε και τον Φάνη Γκέκα, που μετά από σημαντική θητεία στην Τουρκία ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ακχισάρσπορ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα