Απύθμενο θράσος του νέου γγΑ, Γ. Μαυρωτά

«Υπάρχει ένα κομμάτι της ΝΔ που ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μπορεί να θεωρηθεί ότι εκπροσωπώ αυτό το κομμάτι»

Η «Α» στην προ 3 ημερών ανάρτησή της με τίτλο «Φλερτ με τον Τσίπρα, γάμος με τη ΝΔ», είχε διατυπώσει την έκπληξή της για την επιλογή στη θέση του γγΑ του Γιώργου Μαυρωτά, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως ακροδεξιούς όσους διαφωνούσαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, και μάλιστα μετά την επιλογή του είχε δηλώσει ότι θα πορευθεί με τη φιλοσοφία του Ποταμιού.

Ολόκληρο το άρθρο της «Α» θα το βρείτε στο λινκ https://www.iapopsi.gr/giorgos-mayrotas-flert-me-tsipra-gamos-me-n-d/

Ο κύριος όμως Μαυρωτάς δεν σταμάτησε εδώ. Με συνέντευξή του στο Μετρόπολις 97,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε την παρακάτω προκλητική φράση: «Δεν νομίζω πως θα αποτελεί φρένο στην επιλογή προσώπων (εννοώντας την επιλογή του) γιατί υπάρχει κι ένα κομμάτι της ΝΔ που ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μπορεί να θεωρηθεί ότι εκπροσωπώ αυτό το κομμάτι»(!!!).

Δηλαδή, με λίγα λόγια, ο κ. Μαυρωτάς αφενός μεν υποστήριξε ότι θα συνεχίσει ως γγΑ να πορεύεται με τις αρχές και τη φιλοσοφία του Ποταμιού, και αφετέρου ανακήρυξε τον εαυτό του ως εκπρόσωπο των νεοδημοκρατών που ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών(!!!).

Αν κανείς αναλογιστεί ότι η Συμφωνία των Πρεσπών εγκρίθηκε με 153 ψήφους, και υπέρ της Συμφωνίας ψήφισαν οι Στ. Θεοδωράκης, Γ. Μαυρωτάς, Σπ. Δανέλλης, Σπ. Λυκούδης, τους οποίους ακολούθησαν η κα Παπακώστα (πρώην της ΝΔ) και οι Θ. Θεοχαρόπουλος, Θ. Παπαχριστόπουλος, και Έλ. Κουντουρά, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο κ. Τσίπρας μπορούσε να είχε πέσει στις 25/1/2019, αλλά χάριν των προσπαθειών του Γ. Μαυρωτά και των προαναφερομένων, παρέμεινε στην εξουσία.

Ο δε κ. Μαυρωτάς, αφού χαρακτήρισε ως «ακροδεξιούς» το 70% των πολιτών που δήλωναν αντίθετοι στη Συμφωνία των Πρεσπών, και αφού διορίστηκε γγΑ, μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν και νεοδημοκράτες που είναι υπέρ της Συμφωνίας, εννοώντας προφανώς υπαρκτά πρόσωπα, τα οποία ωστόσο δεν κατονομάζει.

Μετά από τα παραπάνω, έχει πλέον υποχρέωση ο πρωθυπουργός να τον στείλει σπίτι του για την προσβολή αυτή που απηύθυνε στον ίδιο και στους νεοδημοκράτες.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης