Αραούχο: «Ανατριχιάζω όταν κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι πώς θα είναι στην Opap Arena»

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, το πρωτάθλημα, τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και την «Opap Arena» μίλησε σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα ο Σέρχιο Αραούχο.

O Αργεντινός ρωτήθηκε για την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο και απάντησε ως εξής:

«Αν κλείσω τα μάτια, ώστε να προσπαθήσω να το φανταστώ πώς θα είναι να μπαίνεις και να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο, πραγματικά ανατριχιάζω! Θα είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι το καταπληκτικό, κάτι πραγματικά υπέροχο.

Ελπίζω όταν παίξουμε εκεί, να μπορέσουμε να γιορτάσουμε κάτι μεγάλο όλοι μαζί. Θα είναι ένα καλό σημάδι για μια καλή αρχή. Είναι ένα όνειρο αυτό το γήπεδο και πραγματικά ανυπομονώ και εγώ όπως και όλοι μέσα στην ομάδα, για να το ζήσω».

Για το πρωτάθλημα σχολίασε: «Δεν νομίζω πως το πρωτάθλημα κρίνεται μόνο στα ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, όχι μόνο τα ντέρμπι γιατί σήμερα οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε κερδίσει ή να πάρει ισοπαλία αν δεν είσαι απολύτως έτοιμος και σωστά προετοιμασμένος.

Και σίγουρα εκτός από τα ντέρμπι, που φυσικά είναι πολύ σημαντικά, πρέπει να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά το να σκοράρεις σε ντέρμπι είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, ειδικά όταν το ζεις μαζί με τον κόσμο.

Εγώ στάθηκα τυχερός να μπορέσω να σκοράρω σε τέτοιου είδους παιχνίδια και να ζήσω αυτό το συναίσθημα κι ελπίζω να μπορώ να συνεχίζω να το κάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα