Άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα: “Ρόμπα” ο Κλάτυ τους Βαρούχα, Κάκο για Ινσούα, “θα μας τρελάνει;”, απαντούσαν (video)

Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Δεν θ’ αργήσει η στιγμή που θα μαλλιοτραβηχτούνε ο Κλάτενμπεργκ με τον Βαρούχα και τον Κάκο.

Ρόμπες τους έκανε και τους δυο ο Κλάτυ με την περίπτωση του Ινσούα. Πιάνει την μπάλα με τα χέρια ο Ινσούα, αγκαλιάζοντας τον Τσιντώτα που έπιασε το πέναλτι και είναι καθαρό πέναλτι, σου λέει ο Βαρούχας με τον Κάκο.

Πιάνεις την μπάλα με τα χέρια στην περιοχή; Πέναλτι, σου λένε Κάκος και Βαρούχας. Μάλιστα. Και βγαίνει ο Κλάτυ και λέει, ότι ο Ινσούα δεν πήγε να πιάσει την μπάλα με πρόθεση, άρα σωστά ο Ζαχαριάδης δεν το έδωσε. Άσχετο τώρα, που ο Ζαχαριάδης και κανένας άλλος, ούτε οι VARistes το πρόσεξαν.

Και μόλις τα είπε αυτά ο Κλάτενμπεργκ και τα ακούσανε οι δημοσιογράφοι, πήραν αμέσως τηλέφωνα στον Κάκο και τον Βαρούχα. Διαφωνούσανε και οι δυο και του τα χώνανε του Κλάτυ. “Θα μας τρελάνει;” Αυτό αναρωτιόντουσαν

Εδώ θα γίνουνε φοβερά και τρομερά πράγματα, μάστορα. Θα σκοτωθούνε ο Βαρούχας κι ο Κάκος με τον Κλάτενμπεργκ. Την επόμενη αγωνιστική, θα γίνει χαμός. Θα του τα χώσουν στα ίσια του Κλάτυ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Την τρίτη αγωνιστική θα τον έχουνε απομυθοποιήσει τον Κλάτυ. Είναι και το μεροκάματο στη μέση. Δεν το αφήνεις έτσι. Κι ο μεν Παναγιώτης, μπορεί να είναι και τζαμπέ στην ΕΡΤ ή να παίρνει κανένα οδοιπορικό. Ο Τα΄σος, έχει μια οχτάρα το μήνα.

Να τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για τον Ινσούα στην ανάλυση των φάσεων, όπου εκτός των άλλων, δικαίωσε τον… Μπέο για τον Βάτσιο και το πέναλτι που δεν έδωσε στο Βόλο στο ματς με τον Άρη.

«Στο 73ο λεπτό συμβαίνει μια ασυνήθιστη περίπτωση, όταν μετά την απώλεια ενός πέναλτι από την ομάδα του Παναιτωλικού, ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (σ.σ. Ινσούα) στον πανηγυρισμό του τερματοφύλακά του, κατά λάθος αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Η ΚΕΔ στηρίζει πλήρως την απόφαση του διαιτητή για συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για τυχαίο παίξιμο της μπάλας με το χέρι στον πανηγυρισμό του αμυνόμενου με τον τερματοφύλακά του. Οι κανόνες του ποδοσφαίρου σε παράπτωμα όταν ποδοσφαιριστής αγγίζει με πρόθεση την μπάλα με το χέρι του, συμπεριλαμβανόμενης της κίνησης του χεριού προς την μπάλα και η ΚΕΔ δεν θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια έγινε με πρόθεση», ανέφερε ο Βρετανός πρώην διαιτητής.

To video με την ανάλυση του Κλάτενμπεργκ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα