Αρχίζουν πάλι πρωταθλήματα, αλλά χωρίς υποβιβασμούς

Tην επανέναρξη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Μετά από διακοπή τεσσάρων μηνών (οι τελευταίοι αγώνες διεξήχθησαν στις 31 Οκτωβρίου), οι δύο διοργανώσεις θα επανεκκινήσουν το διήμερο 3-4 Μαρτίου με νέες προκηρύξεις, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, από τις δύο κορυφαίες κατηγορίες δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και φυσικά δεν θα διεξαχθούν πλέι-άουτ, ενώ αντίθετα θα γίνουν κανονικά τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης (όπως προβλεπόταν).

Στην Α1 ανδρών, η δράση επαναρχίζει στις 3/3 με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής (χωρίς το ματς του Ολυμπιακού, που από 1η έως 4 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Ρώμη για το δεύτερο «παράθυρο» της φάσης των ομίλων του Champions League). Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαϊου, ενώ τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν το διάστημα 14-28 Μαϊου.

Στην Α΄ Εθνική γυναικών, η επανάνερξη προσδιορίστηκε για τις 4/3 (επίσης με την 6η αγωνιστική), η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου για τις 25/4 και τα πλέι-οφ για το διάστημα 6-23 Μαϊου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα