Άρης: Και στο βάθος… Κινέζοι

Η ΠΑΕ Άρης επεκτείνει συνεχώς τη συνεργασία της με Κινέζους επιχειρηματίες, με τους οποίους ο Θόδωρος Καρυπίδης και η αδερφή του Ειρήνη έχουν συνάψει σχετικό μνημόνιο (Royal Group).

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2019 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκαν προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Άρης, μετά από πρωτοβουλία του διεθνούς οργανισμού «Hellenic Trade Council» 14 βιομηχανικοί και επενδυτικοί όμιλοι της Νότιας Κίνας, από την περιοχή της Ντονγκ Γκουάν. Η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη και τους παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο ανακαίνισης του γηπέδου, αλλά και ο σχεδιασμός του Θόδωρου Καρυπίδη για την προώθηση του brand της ΠΑΕ Άρης στην κινεζική αγορά, που περιλαμβάνει και τη φιλοξενία παιδιών από ακαδημίες τής Ντονγκ Γκουάν.

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου τής Ντονγκ Γκουάν, Ντενγκ Τάο, δήλωσε: «Έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Θεσσαλονίκη, είναι μία εντυπωσιακή πόλη, παρόμοια με τη δική μας. Είναι πολύ γνωστή για τα αθλητικά της δρώμενα. Ένας από τους σκοπούς μας είναι να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Άρης και να προωθήσουμε τη δική μας πόλη, την Ντονγκ Γκουάν, και να εκπαιδευτούμε στο ποδόσφαιρο. Έχουμε 11 εκατομμύρια κατοίκους, μόνο οι μαθητές είναι 1,8 εκατομμύρια, και θέλουμε να μάθουν ποδόσφαιρο, να έρθουν στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν. Έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου. Το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής παπουτσιών παράγεται στην πόλη μας. Από το δικό μας εργοστάσιο προέρχονται τα περισσότερα υλικά για την ανακαίνιση του γηπέδου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα