Άρης: «Σεβόμαστε τις αποφάσεις του Κλάτενμπεργκ»

Αποδεκτές κάνει τις αποφάσεις του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις επίμαχες φάσεις στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο η ΠΑΕ Άρης. Αυτό επισημαίνει η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Άγγλου ρέφερι για τις φάσεις που έχρηζαν ανάλυσης των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η συζήτηση στην Ελλάδα για την διαιτησία είναι διαχρονική. Σε κάθε περίπτωση, κοιτάζοντας το δάσος και όχι το δέντρο, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι γίνεται φέτος μια πολύ σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης στον πολύπαθο χώρο της διαιτησίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έχει τη διάθεση και τη βούληση να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και είναι αναγκαίο να τον υποστηρίξουμε στο έργο του. Διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία για να πετύχει στην δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, έχοντας θητεύσει σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη, όντας μια από κορυφαίες «σφυρίχτρες» της Ευρώπης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είδε τις τοποθετήσεις του κ. Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και σέβεται τις αποφάσεις του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κ. Κλάτενμπεργκ και εύχεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα