Άρμστρονγκ: “Πήρα ντόπα και θα το έκανα ξανά” (video)

Μιλάει ανοιχτά και δίχως ντροπή γι΄ άλλη μια φορά για τον καιρό που χρησιμοποιούσε αναβολικά για να επιτυγχάνει τους στόχους του ο Λανς Άρμστρονγκ. Ο διάσημος ποδηλάτης ομολογεί δημοσίως με τρόπο κυνικό πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει ξανά όσα έκανε και είχαν ως αποτέλεσμα να στηρίξει την καριέρα του στο ντόπινγκ.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε. Δεν ήταν νόμιμο, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα, παρά το γεγονός ότι έχασα πολλά χρήματα και πέρασα από το να είμαι ήρωας στο τίποτα» είναι τα λόγια του 47χρονου σήμερα Αμερικανού σε συνέντευξη που θα προβληθεί την προσεχή Τετάρτη.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα από τον τρόπο με τον οποίο ενήργησα. Θέλω να πω ότι θα το έκανα ξανά, αλλά αυτή είναι μια απάντηση που χρήζει μεγαλύτερης έκτασης.

Δεν θα άλλαζα τα μαθήματα που πήρα. Δεν θα είχα μάθει τίποτα, αν δεν είχα ενεργήσει έτσι. Δεν θα είχα ερευνηθεί και δεν θα είχα τιμωρηθεί, αν δεν είχα ενεργήσει έτσι. Αν ντοπάρομαι και δεν λέω τίποτα, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Είναι σαν να ήθελα να με πιάσουν, ήμουν εύκολο θήραμα» συμπλήρωσε ο Άρμστρονγκ.

Παλαιότερα ο Aμερικανός είχε παραδεχθεί δημόσια σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρι τη χρήση απαγορευμένων ουσιών στη διάρκεια της καριέρας του και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης