”Άρωμα γυναίκας” στον Δήμο Αθηναίων

Νέο επιτελικό σχήμα θέτει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Με όρους κεντρικής πολιτικής σκηνής ο Κώστας Μπακογιάννης αναδιατάσσει την επιτελική του ομάδα, η οποία πλέον διαθέτει οκτώ γυναίκες –τον μεγαλύτερο αριθμό από ποτέ- ενώ οι αλλαγές στα «χαρτοφυλάκια» σηματοδοτούν τις μεγάλες προκλήσεις που τίθενται στο Δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες:

Η διεύθυνση Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού σπάει και δημιουργούνται δύο νέες αναβαθμισμένες:

-Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, με αντιδήμαρχο τον μέχρι τώρα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Τεντόμα.

-Ηλεκτροφωτισμού και Ενεργειακής Αναβάθμισης, με αντιδήμαρχο τον κ. Σ Κολλάτο.

Αναβαθμίζεται η διεύθυνση Παιδείας σε «Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας» και την αναλαμβάνει ο κ.Νίκος Βαφειάδης.

Δημιουργείται μια νέα αντιδημαρχία, Πολιτικών Ισότητας και Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας -στην οποία θα ηγείται η κα Άννα Ροκοφύλλου– και θα στοχεύει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση όλων των μορφών έμφυλης βίας και διακρίσεων. Στην ενίσχυση της συμπεριληπτικής κοινωνίας και παροχής ίσων ευκαιριών σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικής προτίμησης, καταγωγής, θρησκευτικής πεποίθησης, ή αντιλήψεων.

Γυναίκες στην πλειοψηφία τους προκρίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου με τα ονόματα των κ. Αλεξίας Έβερτ, Μελίνας Δασκαλάκη, Ινές Λυκούδη να βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Πηγή: i-efimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα