Άρον-άρον ο Κλάτενμπεργκ να καλύψει το «έγκλημα» στα Γιάννινα (video)

Δεν περίμενε κανείς και τίποτα καλύτερο…

Η ΚΕΔ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ έσπευσε γρήγορα-γρήγορα  να καλύψει την απόφαση που πάρθηκε στα Γιάννινα και είχε ως αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ του Ολυμπιακού από το VAR.

Όπως αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση της ΚΕΔ «διαπιστώθηκε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού (του Ελ Αραμπ΄κι, εννοείται) βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να μη μετρήσει το γκολ κρίνεται σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού.»

Η βιασύνη κάποιων δεν έχει προηγούμενο. Ούτε καν την ανάλυση των επίμαχων φάσεων που γίνεται πλέον σε εβδομαδίαια βάση δεν περίμεναν….

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

“Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.

Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα