Άρον-άρον στην Αθήνα ο Παππάς, δεν πήγε Βεργίνα

Όλα ήταν έτοιμα στην Βεργίνα. Μάλιστα η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Αγγελική Κοταρίδη, είχε τεθεί επικεφαλής της υποδοχής στην Βεργίνα, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα.

Τελικά δεν έγινε η υποδοχή, καθώς η επίσκεψη του υπουργού Νίκου Παππά, που ήταν προγραμματισμένη ματαιώθηκε μετά τις αποδοκιμασίες στο Κιλκίς, αλλά και την μικρή συμμετοχή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, όπου το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος αναγκάστηκε να μιλήσει σε 30 ανθρώπους.

Ο κ. Παππάς αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για Αθήνα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Φυσικά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ανάγκασαν του κύκλους του υπουργού ΨΗΠΤΕ, όπως εξηγήσουν πως η επίσκεψη στην Βεργίνα ματαιώθηκε λόγω της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Βουλή. Όμως όπως εξηγούσαν απόψε στις 8.00 θα βρίσκεται στην Βέροια, όπου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με πολιτική ομιλία του κ. Παππά με θέμα, «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Ελιά».

Πάντως η χθεσινή επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς εξελίχθηκε σε ψυχρολουσία επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Βεργίνα είχε καθοριστεί ως προπομπός ανάλογης επίσκεψης του κ. Τσίπρα στις αρχές Απριλίου στο μουσείο των βασιλικών τάφων.

 

Διαβάστε επίσης