Άρσεναλ: Μήνυμα ενότητας από τον Τζάκα μετά τον σάλο

Με επίσημη τοποθέτησή του στον λογαριασμό της Άρσεναλ στα κοινωνικά δίκτυα ο Γκρανίτ Τζάκα θέλησε ν’ απολογηθεί για το ξέσπασμά του εναντίον των φίλων της ομάδας. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη βρισιά, την οποία ξεστόμισε το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ο αρχηγός της Άρσεναλ έδειξε μετανιωμένος και θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας.

Εξήγησε πάντως για τον εκνευρισμό του ότι δεχόταν… αχαρακτήριστα σχόλια.
«Αφού πήρα λίγο χρόνο, προκειμένου να αναλογιστώ το τι συνέβη το απόγευμα της Κυριακής θα ήθελα να σας δώσω μία εξήγηση, από μία απλά γρήγορη απάντηση. Οι σκηνές που έλαβαν χώρα την ώρα της αλλαγής μου με στεναχώρησαν πολύ. Αγαπάω αυτό το κλαμπ και πάντα δίνω το 100% μου τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ο Ελβετός χαφ εξήγησε σε άλλο σημείο:

«Με έπληξε ιδιαίτερα το να μη γίνομαι κατανοητός από τους οπαδούς και να δέχομαι συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες σχόλια την ώρα του αγώνα αλλά και στα social media. Ο κόσμος έλεγε πράγματα του τύπου “θα σου σπάσουμε τα πόδια”, “θα σου σκοτώσουμε τη γυναίκα” και “ευχόμαστε καρκίνο στην κόρη σου”. Αυτό ήταν που με οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση την Κυριακή», υποστήριξε ο Τζάκα.

Στο τέλος ο 27χρονος μέσος της Άρσεναλ είπε κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν επιθυμεί την αποχώρησή του από το κλαμπ, αλλά θέλει κόσμος και ομάδα να πορευτούν ενωμένοι από εδώ και στο εξής.

«Άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί και να αντιδράσει με έναν τρόπο που έδειξε ασέβεια στους οπαδούς που υποστηρίζουν το κλαμπ, την ομάδα και δίνουν σε εμένα προσωπικά θετική ενέργεια. Δεν ήταν πρόθεσή μου και λυπάμαι εάν αυτό εξέλαβαν οι φίλαθλοι. Η επιθυμία μου είναι οι σχέσεις μας να επανέλθουν σε επίπεδα αμοιβαίου σεβασμού και να θυμηθούμε το γιατί έχουμε στην πρώτη θέση της καρδίας μας αυτό το παιχνίδι. Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με θετική διάθεση», ολοκλήρωσε ο Τζάκα.

Διαβάστε επίσης