Άρθρο – παρέμβαση iapopsi.gr: Μην τολμήσετε να… θάψετε τον Αλεξανδρόπουλο για κάποιον Σανκαρέ

Ο Ντρεοσί κι ο Μπόλονι φυσικά, πήραν στον Παναθηναϊκό, τον Ενγκμπακοτό. Ο παίκτης παίζει δεξιό χαφ – επιθετικός. Θέλουν και τον Μεντόζα τον Κολομβιανό που παίζει αριστερός μεσοεπιθετικός. Κι οι δυο μπορούν να παίξουν από «10αρι», μέχρι και σέντερ φορ. Κελεπούρια.

Πήρε και τον Σανκαρέ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τα χαφ. Μάλιστα. Γιατί τους πήρε του δίδυμο Ντρεοσί – Μπόλονι στον Παναθηναϊκό; Για να παίξουν βασικοί. Δεν είναι επενδύεις για το μέλλον αυτοί. Έρχονται, προπονούνται, παίζουν. Τέλος.

Για να παίξουν αυτοί, κάποιος πρέπει να μην παίζει. Έτσι και γίνει κανένας έγκλημα και ο Μπόλονι πετάξει στην κερκίδα τον Αλεξανδρόπουλο θα γίνει τρελός χαμός. Διότι, μάστορα, ποιοί θα παίξουν στα χαφ; Ο Κουρμπέλης, δεν το συζητάμε. Ο Μαουρίτσιο, το ίδιο. Και στο 4-3-3 μένει ο Αλεξανδρόπουλος. Ποιον θα εκτοπίσει ο Σακναρέ για να παίξει;

Ο Μπόλονι βρίσκεται μπροστά σ’ ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα, έτσι και καθίσει στον πάγκο τον Αλεξανδρόπουλο. Και μην πει κανένα κορόιδο, δεν βγαίνει η χρονιά και άλλες τέτοιες παπαριές. Εγώ, λέω, όταν είναι όλοι υγιείς, ποιος θα παίζει βασικός; Απ εκεί το ξεκινάω. Διότι είναι άλλο πράγμα να αισθάνεσαι δεύτερος κι άλλο πρώτος.

Αυτό δείχνουν οι κινήσεις Ντρεοσί και Μπόλονι. Ότι αυτό το παιχτρόνι θα κάτσει στον πάγκο.

Για τον Χατζηγιοβάννη, δεν το συζητώ. Παγκίτης. Από δεξιά παίζει, έρχεται ο Ενγκμπακοτό. Να παίξει αριστερά; Είναι ο Αϊτόρ μπορεί να έρθει κι ο Μεντόζα.

Όχι, ρε δεν τον ξέχασα τον Βιγιαφάνες. Αυτός έχει πνευματικό πρόβλημα. Ο ίδιος ο Μπόλονι το είπε μετά το ματς του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. αυτός θα φάει χοντρή τιμωρία από τον Μπόλονι και δεν θα το πάρει χαμπάρι.

Τώρα, όλη αυτή η χρυσή φουρνιά του Δώνη πάει για φούντο. Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Καπετζής, Σερπέζης, χαίρετε.

Όσο για τον Αλαφούζο, αυτός κοιμήθηκε νωρίς, για να παραφράσουμε τον Χρόνη Μίσσιο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα