Άρχισε το… restart!

Το κουμπί για το restart πατήθηκε στην ΑΕΚ. Πριν δρομολογήσει όμως το χτίσιμο του γηπέδου, η «Ένωση» έχει ξεκινήσει ήδη κινήσεις (μέσω των Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Μπάγεβιτς) για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Η Γενική Συνέλευση της Τρίτης δρομολόγησε ήδη την επανεκκίνηση της ΑΕΚ, μέσω της εκκαθάρισης που θα αποφασιστεί και επίσημα στις 7 Ιονίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο η «Ένωση» δεν χρειάζεται να περιμένει για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Ζήκος λοιπόν -που είναι γνωστό πως θα αναλάβουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό- αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (ο οποίος προορίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής) κάνουν ήδη τις επαφές τους για το σχηματισμό του ρόστερ.

Έτσι, προσπαθούν καταρχάς να κρατήσουν «ζεστούς» όσους παίκτες αγωνίστηκαν φέτος και θεωρείται ότι μπορούν να προσφέρουν και στην επόμενη μέρα: Δίνοντας βάρος σε 4-5 που σχεδιάζεται να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο κορμό κι έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν φυσικά και τη δυσκολία ότι ήδη υπάρχουν προτάσεις γι’ αρκετούς απ’ αυτούς.

Κι ενώ σ’ αυτόν τον τομέα υπάρχει η αίσθηση πως η ΑΕΚ θα κρατήσει τελικά όσους πραγματικά θέλει να κρατήσει, ανάλογη αισιοδοξία υπάρχει και για τους παίκτες από άλλες ομάδες που θα κριθεί ότι μπορούν να προσφέρουν την προσεχή σεζόν.

Είτε πρόκειται για κάποιους που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στην «Ένωση» και θα επέστρεφαν για να τη βοηθήσουν, είτε για άλλους που θα τους τεθεί το δέλεαρ της συμμετοχής σε μια υγιέστατη ομάδα, με οικονομική συνέπεια και εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα