«Ας κάνει ο κ. Δένδιας μία βόλτα στην Ομόνοια μετά τις 9 το βράδυ»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης εξαπέλυσε ο νέος αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την πολιτική του Νίκου Δένδιας για το κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, κάλεσε τον υπουργός να κάνει μία βόλτα στην Ομόνοια μετά τις 9 το βράδυ για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί. «Στο πλαίσιο της παραπλάνησης του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση, για δήθεν ανάπτυξη και ευνομία στη χώρα, όπως το τέχνασμα για την έναρξη των έργων της “Ολυμπίας οδού”, ο κ. Δένδιας συνεχίζει τις παραστάσεις με τις επιχειρήσεις “σκούπα” που υποτίθεται ότι κάνει στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος και προτείνει στον υπουργό να κάνει μία βόλτα μόνος του, μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τις γειτονιές γύρω από αυτή για να διαπιστώσει ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των επιχειρήσεων.

«Η πολυδιαφημισμένη πολιτική του δεν έχει επιφέρει την παραμικρή αλλαγή στο παραεμπόριο και την παρανομία στο κέντρο. Ας σοβαρευτεί και ας διαλέξει το δρόμο της πρόληψης αντί της ψευτοκαταστολής», καταλήγει στη δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα