Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για δύο αδέλφια στο μακελειό της Σρι Λάνκα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο αδέλφια από το Ηνωμένο Βασίλειο στο μακελειό της Σρι Λάνκα που έίχαν πάει με την οικογένειά τους για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο 19χρονος Daniel Linsey και η 15χρονη αδερφή του Amelie, έτρωγαν πρωινό μαζί με τον πατέρα τους, Matthew, στο ξενοδοχείο Shangri-La στο Κολόμπο και κατάφεραν να σωθούν από την πρώτη έκρηξη, αλλά λίγα λεπτά αργότερα -κατά την προσπάθεια διαφυγής τους- βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ο δεύτερος βομβιστής πυροδότησε τα εκρηκτικά.

Τα δύο αδέρφια είναι ανάμεσα στους 310 νεκρούς των βομβιστικών επιθέσεων την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Συντετριμμένος ο πατέρας των δύο παιδιών επέστρεψε στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του και τους άλλους δύο γιους του ηλικίας 12 και 21 ετών. Η οικογένεια είχε πάει στη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο 21χρονος γιος της οικογένειας που επέζησε των επιθέσεων μιλώντας στην Daily Mail είπε: «Ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε στην πατρίδα και είχαμε κατέβει στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου για πρωινό όταν έσκασε η πρώτη βόμβα. Δεν προλάβαμε να ξεφύγουμε και έσκασε η δεύτερη βόμβα. Τα δύο μου αδέρφια ήταν διαρκώς αναίσθητα, τα πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο πατέρας μου είναι σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να φανεί δυνατός για τον μικρό μου αδερφό και την μητέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα