Ασχολήσου με το μπάσκετ, αγόρι μου – Μπαλίτσα δεν ξέρεις

Πάνω που νομίζαμε ότι αβανταδόροι δημοσιογράφοι έχουν κοπάσει λίγο την δραστηριότητά τους χρειάστηκε μια εκπομπή στην ΕΡΑΣΠΟΡ  για να καταλάβουμε  ότι το είδος δεν έχει εκλείψει!

Ο μπασκετικός γκουρού, Βαγγέλης Ιωάννου σήμερα στην εκπομπή του αποφάσισε να μιλήσει με τον Μπαλτάκο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Κι αφού τον λιβάνισε με τα «κύριε πρόεδρε που εσείς προσπαθήαατε να γίνει το ματς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά δεν τα καταφέρατε»,  δεν έκανε την πιο απλή ερώτηση.

Ποιος φταίει γι αυτό;

Κι αν ο Μπαλτάκος έλεγε φταίει η προκήρυξη θα μπορούσε να τον ρωτούσε «ποιος έφτιαξε την προκήρυξη;»

Αλλά βέβαια, αν δεν το ξέρεις το θέμα, μην ασχολείσαι…

Ο δε Μπαλτάκος απαντούσε μονίμως:«Πρέπει να σέβονται τους φιλάθλους…»

Απορία: Είχε καθρέφτη μποροστά του;

Ποιος δεν σεβάστηκε φιλάθλους; Ποιος δεν εφάρμοσε την ίδια την προκήρυξη που επέβαλε ποινές σ αυτούς που θα έφερναν αντίρρηση για την διεξαγωγή του τελικού; Ο ίδιος δεν ήταν που ξεφούρνισε το παραμύθι με την τέλεση του τελικού στο εξωτερικό. Στην έδρα της…Κρύσταλ Πάλας! Στην Αυστραλία! Στην …Γη του Πυρός!

Κι ο άλλος μιλούσε λες και είχε έρθει στην Ελλάδα το Champions League.

Mετά προχώρησε και στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού που προέρχεται -όπως είπε- από το χώρο; Ποιος είναι ο γγΑ που προέχεται από το χώρο; Από ποιό χώρο;  Του Κρικετ; Του Σόφτμπολ;

Ο Μαυρωτάς από που ήρθε;

Να του πούμε εμείς….

Όταν εξαφανίστηκε από την πολιτική  ο Θεοδωράκης και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης ήθελε να δείξει ότι κυριαρχεί σε όλους τους χώρους τον έκανε γενικό γραμματέα Αθλητισμού  και τέσσερα χρόνια δεν καταλάβαμε ότι υπάρχει. Απλά, όπου βαριόταν να πάει ο Αυγενάκης πήγαινε ο Μαυρωτάς.

Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι να μην ασχολούνται με θέματα που δεν γνωρίζουν διότι εκτίθενται…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα